Business

Gerbing verwarmde motorhandschoenen

Wie zegt dat motorrijden beperkt moet blijven tot warm weer? Met een temperatuur van slechts 40 graden kun je veel plezier beleven aan het motorrijden in de regen. En alles wat je nodig hebt zijn verwarmde motorhandschoenen en verwarmde kleding van Gerb

Als je ooit een ritje hebt Verwarmde bodywarmer gemaakt op een kille, regenachtige dag, weet je dat het niet lang duurt voordat je het grootste deel van je lichaamswarmte hebt verloren en je nat en ijskoud bent en gewoon ellendig. Maar met verwarmde kleding hoeft dat niet zo te zijn.

In 1975 was Gerbing bezig met het maken van vliegtuigonderdelen voor het leger. Veel van hun arbeiders reden op motorfietsen naar hun werk in de kou, dus besloot Gerbing dat hij uitrusting zou ontwerpen die hen warm zou houden door een flexibele verwarmingsdraad door de kleding te laten lopen. En zo ontstond Gerbing verwarmde kleding.

Tegenwoordig hebben ze een volledige lijn jassen, broeken, vesten en handschoenen. En sinds kort hebben ze zelfs sokken aan de lijst toegevoegd. Deze verwarmde kledingstukken worden gebruikt door motorrijders, sneeuwscooters, jagers en ambachtslieden die in de kou trainen.

Als je het hele jaar door graag fietst, ben je niet de enige! Veel die-hard rijders gebruiken hun motorfiets graag het hele jaar door en met de steeds stijgende brandstofprijs is dat logisch.

Problemen met rijden terwijl u het koud heeft, verhoogt het risico op een ongeval. Geloof me niet, kijk maar naar de statistieken. Je ledematen worden koud, je reflexen nemen af, en dat geldt ook voor je alertheid. Maar gewoon wat verwarmde kleding en je zult tijdens die koudere maanden lekker knus zitten en veiliger rijden. En je handen warm houden is de perfecte plek om te beginnen. Zeker de investering waard!

Dus vraag je je af waar je Gerbing verwarmde motorhandschoenen kunt krijgen? U kunt rechtstreeks per telefoon, e-mail of online kopen of u kunt kopen via een van de vele sites die dergelijke producten aanbieden.

Natuurlijk zijn er andere geweldige sites waar je verwarmde uitrusting kunt vinden en er zijn ook andere fabrikanten. Bekijk ze zeker allemaal.

En ze zijn heel gemakkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Of je nu jassen, handschoenen, sokken of broeken koopt, je hebt maar één batterij nodig die niet meer is dan 150 watt. Bevestig een zekeringconnectordraad aan twee punten op de batterij en maak vervolgens uw verbinding met de kleding. Volg gewoon de gegeven instructies. Het duurt ongeveer vijf minuten om alles aangesloten en werkend te krijgen. Dat is helemaal niet erg.

Hoewel je direct van de batterij aan de kleding kunt haken, is deze methode erg moeilijk om de temperatuur te regelen, dus het toevoegen van een thermostaat is een goede optie. Hiermee kunt u de temperatuur regelen en u comfortabel houden, of u nu bij een licht zit of over de weg rent.

Als je je fiets over het algemeen van de weg haalt als het weer kouder wordt en de brandstofprijzen blijven stijgen, is dit misschien het jaar om na te denken over het op de weg houden. Begin aub met een paar verwarmde motorhandschoenen en kijk waar dat toe leidt. Binnenkort zult u van top tot teen worden verwarmd en genieten van uw langere vaartijd.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.